Ervaringen

Reactie

23/07/2021

Go with the flow! We vaarden nogal zigzag en toen ik besliste om niet meer mee te peddelen, ging het plots veel beter. Goed gelachen! (E. - Jongere).
Lees meer
Ervaringen

Reactie

23/07/2021

Het was een hectische ervaring! We hebben goed gelachen want rechtdoor varen was niet echt ons ding, met alle gevolgen vandien. Zo vaarden we vaak tussen de takken en begroeiing van de oevers. En ik maar peddelen, bleek dat mijn dochter achter me gewoon languit met de benen over boord aan het genieten was :) (I. - moeder).
Lees meer
Ervaringen

Reactie

23/09/2021

Dik in orde. Goeie variatie tussen doen en even stilstaan met de vragen. Geslaagde kennismaking met nieuwe cliënt. - H. (deelnemende begeleidster)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

23/09/2021

Zeer positief, we leerden K. beter kennen op een losse manier. We konden ook enkele belangrijke thema's bespreken bijvoorbeeld werk. - J. (deelnemende begeleidster)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

23/09/2021

Zeer leuk - K. (deelnemende jongere)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

11/09/2021

Ik heb genoten zonder mijn gsm van de stilte. - M. (deelnemende jongere)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

11/09/2021

Terug wat verbinding gekregen met M. als persoon. Met de nodige sturing kan hij perfect de leiding nemen. Leuke afwisselende opdrachten. - F. (deelnemende begeleider)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

27/08/2021

Ik heb als contextbegeleidster maar kleine stukjes meegevolg maar had een heel goed gevoel. Het is eens een andere manier van werken. - E. (deelnemende verwijzer)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

31/08/2021

Het was een leuke tocht. Ik heb geleerd om samen meer dingen te doen en zo een betere connectie gemaakt. - C. (deelnemende jongere)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

30/08/2021

We hebben als een team kunnen samenwerken en geleerd om rekening te houden met elkaar. We hebben weer plezier kunnen maken met elkaar. - A. (deelnemende jongere)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

30/08/2021

Ik heb geleerd om elkaar te helpen en meer te spelen met elkaar en geen ruzie te maken. Het was super leuk. - M. (deelnemende jongere)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

27/08/2021

Het was een goede teambuilding met het gezin. Geleerd om te relativeren. Het principe is leuk, leerzaam en heeft ons echt geholpen. - P. (deelnemende ouder)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

27/08/2021

Top ervaring, geleerd om niet op te geven en terug positief te herbeginnen. - I. (deelnemende ouder)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

04/08/2021

Leuk Kano Rust - J. (jongere)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

04/08/2021

Twee super toffe dagen gehad met de kano en mountainbike. Top organisatie! Dikke pluim voor cannect - T. (begeleider)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

28/07/2021

Een kleine sterke band met mijn broer. En ik heb leren kanovaren. - T. (deelnemende jongere)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

28/07/2021

Het was heel tof - G. (deelnemende jongere)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

23/07/2021

Leuk, eens iets anders. Fysiek was het een oefening maar niet overderven lastig. Geleerd: alleen gaat het niet, je moet samenwerken. - D. (deelnemende vader)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

23/07/2021

Je moet goed kunnen samenwerken, anders loopt het fout. Het was leuk om nog eens in de natuur te zijn! - C. (deelnemende jongere)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

19/05/2021

Het kantelmoment met de kano zullen we blijven herinneren. Samen als een team een oplossing zoeken voor de kano die verdronk, we konden het. (het was wel echt koud.) - Vader en zoon.
Lees meer
Ervaringen

Reactie

19/07/2021

Ik ervaarde veel rust en kalmte, maar ook veel teamwork. Het was een mooie ervaring die ik ten volle zou aanraden. De opdrachten waren ook fijn. - K. (deelnemende jongere).
Lees meer
Ervaringen

Reactie

19/07/2021

Een zeer aangename ervaring die ervoor gezorgd heeft dat we als team meer naar elkaar toegegroeid zijn en sterker staan. - T. (deelnemende jongere)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

19/07/2021

Een leuke en boeiende ervaring. We leerden elkaar beter kennen. - S. (begeleider groep jongeren)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

19/07/2021

Een zeer aangename namiddag. de uitdaging was pittig genoeg om niet te vervelen of te uitgeput te zijn. Het was een fijne groepstaak om de kano te laten varen en te sturen. - K. (deelnemende jongere)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

19/07/2021

De tocht was rustgevend en net zoals de naam het zegt: 'verbindend of cannect'. - B. (deelnemende jongere)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

19/07/2021

Een aangename ervaring die aanzette tot het nemen van verantwoordelijkheid en samenwerking bevorderen. Onder deskundige en vriendelijke begeleiding. - S. (deelnemende jongere)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

10/07/2021

“Het was een gezellig samenzijn, stress verdween in de natuur.” – P. (deelnemende ouder)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

09/07/2021

Het was een leuke ervaring. Het heeft mij veel deugd gedaan. – J. (deelnemende jongere)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

08/07/2021

Leuke ervaring. Nieuwe manier om te werken rond bepaalde zaken. Je vergeet de zaken van de buitenwereld. Zorgt voor openheid in een gesprek. R. (deelnemende begeleider)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

08/06/2021

Zeer geslaagd! Echt een project waar D. nood aan had. – M. (oma van deelnemer)
Lees meer