Ervaringen

Reactie

10/07/2021

“Het was een gezellig samenzijn, stress verdween in de natuur.” – P. (deelnemende ouder)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

09/07/2021

Het was een leuke ervaring. Het heeft mij veel deugd gedaan. – J. (deelnemende jongere)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

08/07/2021

Leuke ervaring. Nieuwe manier om te werken rond bepaalde zaken. Je vergeet de zaken van de buitenwereld. Zorgt voor openheid in een gesprek. R. (deelnemende begeleider)
Lees meer
Ervaringen

Reactie

08/06/2021

Zeer geslaagd! Echt een project waar D. nood aan had. – M. (oma van deelnemer)
Lees meer
Nieuws

Experimenteel project

24/02/2021

Het zijn boeiende en spannende tijden voor ons project cAnnect waarin we het kanovaren gebruiken als middel tot verbinding. De naam is trouwens een samentrekking van “canoe” en “connect”. Het is de bedoeling om jongeren al dan niet samen met andere mensen uit hun leefomgeving (terug) te laten verbinden met zichzelf, met waarden, met ideeën, met verlangens, met dromen, met mensen, de buurt…
Lees meer
Nieuws

Bijkomende steun

30/05/2018

In het voorjaar 2018 werd met de tweede schijf van de subsidie van het Streekfonds Westvlaanderen de droogzakken, slaapmatten, slaapzakken, kookvuur en pannenset aan te kopen. Met de steun van Ronde Tafel 65 De Panne werd een tweepersoonstent aangekocht. Daarmee zijn we helemaal klaar voor de start van cAnnect.
Lees meer
Nieuws

Aankoop uitrusting

07/03/2017

Eind februari 2017 werden met steun van het Streekfonds West-Vlaanderen de kano, de trailer en bijhorend materiaal aangekocht. In een volgende fase kopen we nog droogzakken, bijkomende kledij en kampeermateriaal. Daarmee beschikken we nu over de minimaal benodigde uitrusting voor ons project: kano en trailer, peddels, zwemvesten, droogjassen, handschoenen, ontwateringspomp, drijvende werplijn, EHBO kit en thermisch deken. Vrijwilligers die interesse hebben om met een jongere dagtochten of meerdaagse tochten te maken kunnen contact nemen met vzw De Walhoeve.
Lees meer